backtotop

Categories: Uncategorized

Jag vill inte skryta på något sätt men anser mig själv som allmänbildad och kan alltid bidra till med dom där viktiga detaljerna som majoriteten saknar. Så som häromdagen då jag hjälpte min andra broder med ett nytt projekt. Jag kom i kontakt med joboffice.se efter att ha sett deras logga på ett kassasystem när jag var ute och shoppa kläder. Därefter så kontaktar jag dom direkt för att ansluta till deras tjänsterna.  

Jag har sagt det innan men värt att nämna det igen att min roll som expertis har både varit en välsignelse men samtidigt en plåga att alltid hjälpa vänner och familj. Jag ska ge ett bra exempel på det! Min bror har nämligen fått för sig att starta upp en nytt butik (en av många butiker genom åren) som han tänkt fördriva sin tid och pengar med. Jag är inte den typ av person som hoppar på första bästa utmaning utan att ha tänkt igenom alla detaljer och gärna ha flera reservplaner om saker och ting inte går som jag har tänkt mig. Hans nya affärsidé är att öppna upp en shop där han ska sälja träningskläder och kosttillskott till att börja med. Min första tanke var; inte nu igen..lär du dig aldrig?!. men efter när jag tillsatte hjärnan med lite färskt syre och hörde förslaget då kunde jag ändå lugna ner mig lite.

Idag så ser man gymredskap, träningskläder och hälsoprodukter från vänster till höger vart man än vänder sig. Enligt min åsikt så tycker jag att det är rätt saker i rätt tid satt satsa på i dessa tider. Hur som helst så har jag under en veckas tid hjälpt honom med att inreda hans butik både utvändigt och invändigt. Dom säger att smaken är som baken men jag säger snarare att smaken är som våra “aktier” det går från dag till dag och ibland går det upp och många gånger dalar det. Saken är den att han vill ha hela butiken inredd som en gymlokal vilket kan låta väldigt häftigt men som är opraktiskt i längden.

Sist men inte minst så kommer det till det där med personal…tillåt mig att skratta lite haha. Min bror är ingen träningsfreak och behöver anställa två personer utöver sig som kan ansvara för butiken med träningsintresse som har kassavana, lagerarbete och självklart kan jobba självständigt. Vem tror ni ska skriva jobbannonsen…..Jo jag. Det känns ibland att man gör för mycket gratis arbete och det är trotts allt inte ens min butik.

Men men så har det visat sig att det väger mer att rådgör med mig då blod är smartare än vatten, så bara bita ihop Magnus och får se det som en chans för mig att kräva tillbaka det som en gentjänst när det verkligen behövs….;)

 

 

 


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *