backtotop

Categories: Privat

Nu kommer vi till ett ämne där jag kan erkänna att jag är helt “lost” – takmålning! Googlade således “takmålning Göteborg” och kommer hoppas på det bästa..

När sommaren går mot sitt slut i och med augusti månad så innebär det två saker: det börjar bli hög tid för att fixa takmålningen innan sämre väder sätter in över Sveadala, och det redan nämnda dåliga vädret är samtidigt en skänk från ovan då det inte är lika jobbigt att skutta runt på taket. En stekhet sommar är en fruktansvärd tid på året att bestämma sig för när man tänker måla taket eller liknande. Därför är det en perfekt transition nu när vädret lugnar ner sig och hösten börjar påminna oss om att den existerar. Inte för att jag kommer att spendera någon tid på taket! Jag har redan gjort det tidigare och det är ingen positiv upplevelse, så därför kommer jag överlåta det till professionella som kan göra det snabbt, effektivt och snyggt.

Eftersom jag inte vet riktigt vad jag ska gå efter när det kommer till att välja bland alla entreprenörer som erbjuder takmålning så går jag egentligen mest efter pris och känsla – samma tryckpunkter som jag själv använder mig av när jag erbjuder mina tjänster i samband med min passion för trädgårdsmästeri och allt däromkring. Hittills har jag kommit fram till att ett lokalt företag här i Göteborgsområdet – Fixer – passar in i de parametrar som jag känner är viktigast.

Är snart färdig med det hela. Ska bli skönt att slippa ta tag i detta själv, utöver förarbetet som givetvis jag sköter i detta nu, eftersom jag har mycket att stå i redan. Mycket på gång nu i höst!

Har ni något annat glödhett tips så är det bara att kommentera, tar emot alla former av förslag!


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *