backtotop

Categories: Uncategorized

Man pratar ofta om guld och gröna skogar i olika bemärkelser, när nått är gynnsamt eller ofördelaktigt. Min lillebror ska gifta sig till sommaren och har bett mig att anlita en bröllopsfotograf som ska ta dom förtjusande och oförglömliga bilderna som ska sitta uppsatta i hallen och vardagsrummet. Efter att ha ringt runt till vänner och bekanta men också sökt lite själv så fick jag en bra träff på Bröllopsfotograf Göteborg som en vän hade använt sig av och fått bedårande bilder, han gifte sig för några år sedan.

Det hela börjar med att min bror ringer på en söndagskväll och vi pratar, men denna gång kände jag på mig att han hade nått mer att berätta. Han pladdrade på mellan himmel å jord och hur lycklig han var för att han har hittat den rätta i livet. Sedan släpper han bomben att han skulle gifta och jag kände en enorm glädje för bägges skull och men också förväntansfull. Jag har enda sen jag varit liten haft en dröm om att hoppa fallskärm men aldrig riktigt vågat på grund av att dö på kuppen men nu när min bror ska ingå i ett livsavtal med sin själsfrände som han så gott brukar säga så har jag planerat detta för oss två på hans svensexa.

Till de jag skrev i början på min anekdot så syftade jag på den stunden då man gör sitt val i livet och hoppar ut i det okända, lite så som i fallskärmshoppning men också i giftermål och allt annat vi gör i livet. Bara tiden kan utse om det blev guld och gröna skogar eller ännu ett miljöförstörelse för världen.

Hur som helst är jag en glad bror, en sådan bror som man ska se upp till och vara nöjd med att ha vid sin sida. Är det något jag har lärt mig i livet så är det att aldrig sluta leta efter lyckan så därför ska jag se till att han får det bästa när man ändå fått äran att vara hans bästman!!!

Jag minns det så väl en dag när vi var unga kanske runt 5-7 åldern och vi tappade bort våra föräldrar på en stor marknad. Jörgen började böla och vifta med händerna så tröstade jag honom och sa att dom var och handlade mat i närheten. Vi gick säkert runt i ca 30 min innan vi återfann dom. Jag vet att jag tog han i handen och vi gick och köpte glass av pengarna som jag fick av mormor när jag fyllde år för att få honom på bättre tankar.

Jag säger som Carl Hammren hade sagt; att alla spelar vi olika roller mest hela tiden. När vi spelar riktigt bra prisas vi för vår ärlighet!


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *