backtotop

Categories: Uncategorized

Frugan och jag gör oss redo för vintern ännu mer – taket är fixat, vi har donat om i hemmet, det mesta ser redo ut. Nu satsar vi på en heltäckande lösning när det kommer till städning och ska alltså diskutera detaljer med Centraldammsugarexperten – den ledande experten inom centraldammsugare.

Varför just centraldammsugare? Det kanske ni som läser funderar på för tillfället. Jag ska försöka guida er genom vår tankegång gällande detta beslutet – jag lovar, det är inget komplicerat eller ologiskt. Det handlar egentligen om lättja och komfort, i slutändan.

Som jag kanske nämnt så är varken jag eller min vackra fru särskilt bekväma i att stanna hemmastädes länge nog för vad som skulle ses som normalt. Som kringflackande yrkesmänniskor så blir det inte många timmar innanför våra fyra väggar, och det syntes när vi gick igenom husets interiör i samband med takmålningen och väggdekoreringen. Det var dammigt, stökigt och såg ganska kaotiskt ut enbart genom naturlig entropi. Eftersom varken jag eller min fru gillar att städa särskilt mycket så händer det naturligt att dammråttor förblir oskadda genom ren lättja, då vi helst undviker att ta tag i en sån elementär syssla som städning.

Men det kommer att förändras nu när vi börjat titta på centraldammsugare. Centraldammsugare är extremt lägligt som lösning på våra specifika utmaningar eftersom den gör det närmast automatiskt och så pass snabbt – och grundligt – att det kommer att göra städningen till en ren skitsak i längden. Det jobbiga blir i princip bara att installera själva centraldammsugaren, sen är det bara att låta dammsugandet ha sin gång. Riktigt trevligt!

Vi ska kontakta centraldammsugarexperten (Slint) som verkar vara ledande experten inom området. Vi behöver lite grundläggande konsultation kring detta innan vi på riktigt tar steget, men det är en ren principsak egentligen. Vi har så vitt jag vet redan bestämt oss och ser fram emot en vardag fri från bökigt städande.


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *