backtotop

Categories: Uncategorized

I samband med takmålningen passar vi på att renovera lite smått invärtes, bland annat genom att installera väggord till vardagsrummet – min frus idé, även om jag värmde upp till det efterhand…

Rör man sig 90% av tiden utomhus och mest har ett hem för att… tja, ha ett hem så riskerar man att hemmets “status” på sätt och vis förvanskas genom negligering och brist på inspiration och kunskap. Även om jag har en väldigt speciell person i mitt liv som stereotypiskt gillar inredning och allt sånt där så blir det att man inte har tid att dona med hemmet, då båda jobbar väldigt länge och ofta. Därför kommer takmålningen som ett välkommet avbrott då vi får en definitiv ursäkt till helgen att göra något åt vårt skrala hem.

Min fru har på senare tid blivit extra intresserad av inspirerande ord och motiverande berättelser – har sett henne hänga på Reddits subtråd för just motiveringande saker och så vidare. Därför blev jag inte superförvånad när hon föreslog att vi skulle montera upp lite väggord runtom i huset under tiden vi väntar på takmålningen. Nu ska jag inte vara sådan, men jag kan väl tycka att det inte är min grej riktigt, men jag vet om min frus passion för ämnet och sa ja efter några sekunders fundering. Hon sken upp och tipsade om att det säkert finns något personligt och passande för min del också!

I vilket fall får vi se hur det hela utspelar sig och om det blir ett permanent beslut – personligen tvekar jag fortfarande. Jag kan dock se fördelarna med att ha upplyftande eller viktiga ord uppsatta lite varstans i hemmet så att man ständigt påminns om det trevliga i livet, eller blir hjälpt att stanna upp då och då och fundera över vad som är viktigt i livet. Nej, nu måste jag ta och kila, rabatterna här utanför känner sig ensamma utan min tillsyn.

Har ni några favoritväggord? Kommentera!


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *