backtotop

Categories: Skötsel/ Trädgård/ Transport

I min hobby och fascination för trädgårdsskötsel och grönska samt yrke som trädgårdsmästare så blir det en hel del färder genom åren. Därför investerade jag nyligen i en minicykel för att underlätta min förmåga att nå mina färdmål när jag behöver det.

Det blir som sagt att man reser mycket. För mig räcker det aldrig att jag håller mig till en plats och ser hur plantage, trädgårdar och andra grönområden utvecklas inom sinom tid, utan jag behöver ständig stimulering och så mycket intryck som möjligt. Och hur ska det gå till, om man inte har fler ställen i fler områden att besöka för jämnan?

Däri uppenbarar sig dock ett tämligen obekvämt problem – hur tar jag mig till de olika platserna, vissa extremt svårtillgängliga och omöjliga att nå med konventionella medel som bil och dyl, så fort som möjligt, när som helst?

Jag grunnade på detta problem ett bra tag ska ni veta, och det tog en lika lång stund innan jag ens påbörjade min jakt efter medel till att nå ogästvänliga grönområden. Jag tänkte länge att det skulle vara poänglöst och slöseri med tid, som skulle komma bättre till pass som trädgårdsmästeri.

Tji fick jag! Fick ett hett tips från en bekant som rekommenderade att jag skulle kika på cykelbranschen, och i synnerhet Montys svenska sajt – monty.se. Valde och vrakade bland deras sortiment och fick snart upp ögonen för deras minicyklar, som jag kände passade mina behov perfekt. Storleken i kombination med flexibiliteten rimmade bra med de platser jag ämnade besöka vid just det tillfället och motiverade mig till att slå till – speciellt då priserna kändes vettiga för den kvalité som cyklarna verkade ha, av specifikationer och produktbilder att döma.

Har redan hunnit prova min minicykel, som jag fick efter en snabb leverans, och kan ärligt säga att den är precis vad jag behövde. Nu kan jag ta mig fram vart jag vill, när jag vill, precis i tid och utan knussel. Helt enkelt ett prima köp och en väl värd investering.


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *