backtotop

Categories: Privat

Det är en slitsam hobby och ett ännu mer fysiskt krävande professionellt yrke att hänge sig åt trädgårdsmästeri, att resa kors och tvärs Sverige och se växter växa i deras fulla prakt. Jag har börjat dras med idoga känningar och skador och överväger därför att besöka en grym naprapat – centrala Göteborg ska ha en särskilt bra klinik för det.

Ja, jag har sökt efter lösningar på mina skadeproblem som uppstår efter att jag jobbat för mycket och för intensivt. Intensiteten går i intervaller, kan man säga, och skadorna går likaså i vågor. Det är ett problem som grävs upp på nytt var gång jag arbetar hårt och det har gjort mig försiktig som följd. Det är inget bra tecken och jag vill inte känna mig hindrad när jag gör det jag älskar – det förstör kreativiteten och arbetslusten något fruktansvärt, och det är en stor sorg/tragedi i sig.

Min senaste satsning, om man kan kalla det det, är att prova en naprapat här i centrala Göteborg. Har hört gott om Naprapatlandslaget – kraften ligger ju i namnet! Inte för att de är ett faktiskt landslag (hur hade det sett ut?) dock. Jag vet inte varför jag tror på just naprapati, men något säger mig att det skulle göra susen för mig. Med tanke på hur ineffektiv vården är nuförtiden så är det inte konstigt att jag känner så, i och för sig…

Som tur är har jag semester planerad i veckorna vilket öppnar upp för ett besök hos, om allt går väl, naprapatlandslaget, och om jag ska tro mina förhoppningar så kommer jag gå därifrån som en helt ny människa! Vill verkligen bli av med all den här smärtan. Det är ett tråkigt faktum att till och med saker som man älskar att göra kan vara jobbigt för kroppen.


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *