backtotop

Categories: Uncategorized

Långt efter våra barns födslar så märks det slutligen på min kära fruga att allt inte står rätt till. Redan efter amningsperioderna så var hon missnöjd med hur hennes byst såg ut, men när även åldern gör sig påmind så har det blivit ohållbart för henne. Vi kikar nu på en klinik i stil med Gerlee för att se över alternativ inom plastikkirurgi.

Det kan inte vara lätt att vara kvinna ibland, kan jag tycka. Jag sympatiserar extremt mycket med min fru som är en riktig kämpe och den som många gånger håller samman familjen och hushållet, med allt vad det innebär. När jag tillåts hänge mig åt min hobby och livspassion fullt ut så städar frugan upp bakom mig och håller järnkoll på finanser, aktiviteter och allt annat som jag är extremt slarvig med. Jag är inte en helslusk, men nästan. Det finns bara inte tid till att sköta både hemlivet och det professionella lika effektivt!

Jag och min fru har kommit överens om det arrangemang som vi har just nu, så det finns inga vemodiga känslor som inte blivit adresserade.

Vad som däremot behöver diskuteras är min frus känslor inför sig själv och i synnerhet sina bröst – de har mist, enligt henne, mycket av sin ungdoms prakt efter år av amning och barnafödsel, samt stigande ålder. Jag är helt med på noterna gällande detta, och jag förstår att det är en störande del av hennes vardag. Det var därför jag stödde hennes funderingar om att kontakta en plastikkirurg för att kunna korrigera hennes brösts form och få tillbaka det som hon hade innan våra livsval kom i vägen.

Vi planerar att höra av oss till Gerlee, en prima plastikklinik i Helsingborg som fått goda vitsord av många som vi känner och även främlingar ute på nätet. De inger ett förtroendeingivande intryck och verkar professionella ut i fingerspetsarna.

Har någon som läser erfarenhet av Gerlee – skriv en kommentar! Vi är öppna för alla former av förslag, även andra kliniker. Tills dess, ha det gott!


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *