backtotop

Categories: Privat

Nu i semestertider måste jag erkänna att jag känner mig sliten, trots att jag skulle besöka naprapat och hela köret. Lutar mot att jag tar en liten flykt till Magaluf med GG Resor.

Som sagt, det är ett himla ok och man blir lätt trött och seg i kroppen som kringviftande trädgårdsmästare och generellt växtgalen tok. I tid och otid skriker kroppen på vila, och ibland vill jag ge upp för ett tag och bara återhämta mig, endast för att komma tillbaka fräschare, effektivare och starkare än tidigare. Det är därför jag går i semestertankar nu, likt somliga omkring mig.

Sommaren är ingen perfekt årstid för semester inom mitt yrke dock, men man ska egentligen alltid lyssna på kroppen, oavsett omständigheter, väder eller säsong. När det känns som att varje del i mig vill säga stopp så är det bäst att kapitulera, retirera och komma tillbaka med en ny plan någon vecka eller veckor senare. Därför tänker jag att jag ska släppa på tyglarna lite och göra något nytt, i detta fallet ta en charterresa till Magaluf och återuppleva ungdomens glansdagar med GG Resor. Det är ett skojigt val känner jag, och kommer säkert att resultera i goda minnen, både om tider som flytt, och tider som skall komma.

Just nu har jag bara några få projekt att handskas med, men de kan jag avsluta inom en helt godtagbar tidsrymd, så att jag kan släppa allt och bara fly iväg till fjärran länder. Det känns bra i kroppen nu med tanke på det, men det är så klart segt att behöva spendera de sista dagarna innan semestern på att jobba. Man vill liksom bara iväg. Men det är bara att tänka positivt och få ett nytt språng i steget den lilla tid man har innan uppehållet! Det gynnar alla.

I vilket fall som helst, har ni några tips på vad man kan göra i Magaluf utöver det uppenbara så tar jag emot alla möjliga råd, stora som små!


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *