backtotop

Categories: Uncategorized

Som nämnt igår så bestämde vi oss för att köra på Gerlee – de gav som sagt ett mycket bra intryck och vi känner oss säkra på att de kan erbjuda det vi söker. Under tiden hittade frugan en riktigt bra sajt – brostforstoring.info – som besvarade nästintill alla möjliga frågor, funderingar och orosmoment som min käresta funderade över.

Naturligtvis kommer det upp frågor och funderingar kring stora val som man gör i livet. Jag ställde mig ett gäng frågor innan jag började med trädgårdsmästeri och gör det fortfarande, just för att man aldrig kan bli vis nog. Ännu viktigare är det att vara kritisk, uppmärksam och försiktig när man gör “plötsliga” val som att exempelvis genomgå operationer, i detta fallet plastikkirurgi som nämnt. Min fru är väldigt frågvis till naturen och ställer gärna en fråga för mycket gällande nästan allting, vilket kan driva mig till vansinne ibland. Så även nu. Hon kastade sig över internet för att läsa på om bröstförstoring, och har ett gäng frågor planerade för Gerlee när väl dagen kommer för en operation.

Tills vidare sitter vi båda två på brostforstoring.info och lusläser om det mesta som handlar om plastikkirurgi. Måste sägas – det är en hel bok med info där! Jag känner mig genast säkrare och jag hoppas frugan känner samma inför sin operation. Vi får se, helt enkelt.


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *