backtotop

Categories: Privat

Jag och min käresta har inte haft det lätt på det senaste. Min livspassion kallar lite när som helst, vilket sliter på förhållandet mellan mig och min fru – därför knappade jag in ”trerätters göteborg” i Google under helgen för att spendera lite ensamtid med henne.

Ja, dags för att redan bli lite personlig i min blogg, journal eller vad man nu ska kalla denna plattformen. Jag dividerade en del om jag skulle plita ner något specifikt om mitt privatliv, men kom fram till att det lika gärna är bra att köra. Så länge jag är relativt anonym och inte ger några matiga detaljer så ska det gå fint – poängen når ändå fram, och jag mår bättre av att göra mig av med emotionell last.

I vilket fall som helst är det ett kringflackande liv jag lever, och jag skulle inte skänka bort en enda minut av det. Grönska är mitt absolut största intresse här i världen, och jag spenderar nästan varje vaken minut till att tänka på det. Därför kommer saker som personliga relationer ibland i andra hand, och folk får lida för det.

Min fru har fått ta mest stryk på grund av denna omständighet. Det kom till en gräns då hon mer eller mindre sa ifrån, och bad, nej bönade, mig att prioritera henne mer. Det var inte så mycket att gräla om, utan jag bestämde med henne att vi skulle ge oss ut på en helg i stan tillsammans och bara hänge oss åt varandra.

Vi valde att boka ett bord för en trerätters i Göteborg hos El Toro Bravo, en tapasrestaurang i centrum med tydliga spanska influenser.

I efterhand var det ett smart drag. Priserna var finemang, maten utsökt och platserna/lokalen hemtrevlig och mysig. Jag och min fru delade en väldigt gedigen afton tillsammans, och jag kände att vi kom varandra närmare igen.

Nu får jag bara tänka på att hålla den entusiasmen uppe, för båda parters skull. Ibland får man sätta sina passioner åt sidan för de människor man tycker om.


Comments

There are no Comments

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *